SFFF är medarrangörer till hälsovetardagarna 2018 i Uppsala

Välkommen till hälsovetardagarna 2018!
 
Äntligen är det dags igen!
HälsoAkademikerna i samarbete med Svensk förening för folkhälsoarbete (SFFF) samt NBV (nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet) bjuder in till inte bara en, utan två inspirerande dagar 22-23:e mars 2018 i Uppsala!

Under årets hälsovetardagar kommer du få chans att göra en djupdykning i vilken roll civilsamhället har för jämlikare hälsa som också är temat för dagarna. Idag finns det stora skillnader i hälsa mellan olika samhällsgrupper och målet för välfärdspolitiken är att minska på klyftorna. Du har därför möjlighet att få lyssna till föreläsare som representerar flera olika organisationer som ständigt utvecklar och främjar kunskapsöverbryggande arbetssätt för att förbättra folkhälsan. Föreläsningarna kommer ha både bredd och djup. Det kommer vara allt från politiska perspektiv på samhällsnivå till konkreta exempel på lokala aktiviteter, allt med fokus på jämlik hälsa och civilsamhällets roll.
 
Först ut som föreläsare kring årets tema är vi glada att få presentera förbundsordförande i SFFF, Jan Linde som är sakkunnig i politik, alkohol – och drogfrågor, om civilsamhället, föreläsare och kursledare i “Folkhälsa är politik”, snart också i “Civilsamhällets roll för jämlikare hälsa”. Vidare har vi Margareta Kristensson som är professor i socialmedicin och folkhälsovetenskap vid Linköpings universitet, tidigare kommissionär i kommissionen för jämlik hälsa, f.d. ordförande i Östgöta kommissionen samt nationell koordinator för det svenska WHO-nätverket Hälsofrämjande hälso- och sjukvård.
 
Programmet är under framtagande och beräknas vara färdigt i början av januari. Inbjudan kommer mailas och publiceras i januari, då kommer även fler föreläsare att presenteras. Skicka in er intresseanmälan så snart som möjligt då antalet platser är begränsat.
 
Under dagarna har du chans att knyta viktiga kontakter samt utbyta kunskap och erfarenhet med andra hälsovetare! Ta chansen att nätverka! Vem vet, det kanske kan leda till gynnsamma samarbeten i framtiden.
 
När: 22-23 mars 2017
Preliminära tider:
Dag 1: 10.00-21.00 (inkl middag)
Dag 2: 09.00 - 15.00
Plats: NBV, Bangårdsgatan 13, Uppsala.

Priser för två dagar (inkl moms):
Medlem i HälsoAkademikerna eller medlem i SFFF: 1.895 kr, icke-medlem 2.195 kr, studentmedlem 895 kr, student icke-medlem 995 kr. I priset ingår även fika, lunch och middag.
Endast en dag: medlem 995 kr och icke-medlem 1095 kr. Priserna är exklusive middag. Önskar man deltaga även på middagen tillkommer 395 kr.
 
Skicka din intresseanmälan till halsovetardagen@halsoakademikerna.se
Intresseanmälan är ej bindande men garanterar dig en plats när vi börjar skicka ut bekräftelser i januari.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!
 
 
 
 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter