Årets folkhälsokommun 2016

Det är dags att utvärdera folkhälsoarbetet för 2016. Är ni intresserade av att bli Årets Folkhälsokommun? Vill ni följa exemplet från Botkyrka, Malmö, Karlskoga/Degerfors, Eslöv och
Nynäshamn?

Ni har möjligheten! 

Vill ni bli bedömda av föreningens jury, som består av personer som har förankring i folkhälsovetenskaplig kompetens för lokalt och regionalt folkhälsoarbete samt i högskola och i politik? Klicka er in under fliken Årets folkhälsokommun  och kika på kritierierna. Snart kommer formuläret som ska fyllas i att lägas upp. Ansökan ska skickas in senast 31 mars 2017 via formuläret. 

Priset delas ut vid en bankett på Mötesplats Folkhälsa & Beteende 2017 den 10 maj i Stockholm.

Vi besöker Kommunfullmäktige och berättar om motiven för utnämningen. Vinnaren får möjlighet att presentera sitt arbete i Almedalen 2017, samt erhåller en gratis politikerutbildning (Folkhälsa ärpolitik) under 2017.

Läs mer under fliken Årets Folkhälsokommun. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter