Folkhälsokonferens och Årets folkhälsokommun

Konferensen Beteende och folkhälsa på Norra Latin i Stockholm den 10-11 maj 2017. Det är en mötesplats och konferens för alla som jobbar inom folkhälsa, som beteendevetare eller inom social omsorg. Ett brett program med parrallella seminarier inom respektive ämnesområden. SFFF har medverkat i planeringsarbetet och är representerade på konferensen genom Jan Linde och Per-OlovÖstergen. På konferensens hemsida finns mer information och anmälan: http://beteendeochfolkhalsa.hexanovaacademy.se/

Under banketten den 10 maj kommer priset för Årets folkhälsokommun 2016 att delas ut. För att skicka in en ansökan klicka in under fliken Årets Folkhälsokommun. Ta chansen att uppmärksamma ert folkhälsoarbete och vinna en gyllene morot!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter